Terug naar de resultaten
Straatweg 94 in Breukelen 3621 BS

Straatweg 94

3621 BS Breukelen
Huurprijs € 21.500,- p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
030 - 6920304

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Op een werkelijk een fantastische zichtlocatie, bieden wij deze mooie winkelruimte aan ter grootte van circa 105 m²! De winkelruimte heeft een frontbreedte van maar liefst 10 meter waardoor de ruimte bij uitstek geschikt is om artikelen te etaleren of uw bedrijf goed zichtbaar neer te zetten! Het pand is gelegen in het centrum van Breukelen aan de Straatweg 94, tegenover het...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m²
Lees meer

Omschrijving

OMSCHRIJVING
Op een werkelijk een fantastische zichtlocatie, bieden wij deze mooie winkelruimte aan ter grootte van circa 105 m²! De winkelruimte heeft een frontbreedte van maar liefst 10 meter waardoor de ruimte bij uitstek geschikt is om artikelen te etaleren of uw bedrijf goed zichtbaar neer te zetten! Het pand is gelegen in het centrum van Breukelen aan de Straatweg 94, tegenover het restaurant Loetje, aan de doorgaande weg met veel bedrijvigheid.

Het centrum van Breukelen heeft een uitgebreid winkelaanbod. Samen met de gezellige horeca in en rondom Straatweg biedt het centrum van Breukelen de consument een leuk dagje uit. Regelmatig worden er culturele activiteiten georganiseerd in het centrum en is er iedere vrijdag de wekelijkse markt.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau kan in onderling overleg tussen huurder en verhuurder nader worden bepaald.

Bestemming
De bestemming van het object is ‘Gemengd-2’ met de functieaanduiding detailhandel. Dit houdt in dat het volgende gebruik mogelijk is;
- Dienstverlening;
- Kantoor;
- Detailhandel;
- Ondergeschikte horeca met een maximale oppervlakte van 70 m² (let op: per huisnummer)

Bereikbaarheid
Eigen vervoer
De Straatweg is een regionale verbindingsweg die beter bekend staat als de N402. Vanaf hier kan de Rijksweg A2 in enkele autominuten worden bereikt.

Openbaar vervoer
De Straatweg 94 ligt op circa 100 meter loopafstand van de bushalte. Vanaf hier vertrekken verschillende bussen in de richting van Amsterdam, Utrecht, Woerden en Breuken NS. Vanaf dit station vertrekken er treinen in de richting van Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

Parkeren (gratis)
De Straatweg beschikt over voldoende openbare parkeergelegenheid.

Huurprijs
De huurprijs van het object bedraagt € 1.791 per maand te vermeerderen met de BTW.

Servicekosten
Ten aanzien van de servicekosten dient huurder zelf contracten af te sluiten bij de desbetreffende nutsbedrijven.

Opleveringsniveau
Het object zal schoon en ontruimd worden opgeleverd in huidige staat.

Beschikbaarheid
Per 01 juni 2020.
Eerder is bespreekbaar.

Huurtermijn
5 (vijf) jaar met verlengingstermijnen van telkens 5 (vijf) jaar.

Huurbetaling
Per 1 (één) maand vooruit.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden voorafgaande van de expiratiedatum.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden bruto betalingsverplichting.

Indexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2015 =100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BTW
Indien huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal ervan rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurcontract
Op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Ten aanzien van de juistheid ervan, kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 21.500,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 105 m² Verkoopoppervlakte 105 m² Frontbreedte 1000 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
105 m²
Verkoop vloeroppervlakte
105 m²
Frontbreedte
1000 cm
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.