Terug naar de resultaten
Fornheselaan 242 in Den Dolder 3734 GE

Fornheselaan 242

3734 GE Den Dolder
Huurprijs € 900,- p.m. Beschikbaar
Bel of mail ons
030 - 6920304

Omschrijving

Algemene informatie
In Den Dolder, op het bedrijventerrein aan de Fornheselaan ligt een uniek bedrijfsverzamelcomplex (2008) bestaande uit twee vrijstaande gebouwen. Door de vrijstaande ligging zijn alle bedrijfsunits uitstekend per auto en met kleine vrachtwagens bereikbaar.

De beschikbare unit (242) heeft een bedrijfsruimte van circa 77 m² op de begane grond...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 77 m²
Lees meer

Omschrijving

Algemene informatie
In Den Dolder, op het bedrijventerrein aan de Fornheselaan ligt een uniek bedrijfsverzamelcomplex (2008) bestaande uit twee vrijstaande gebouwen. Door de vrijstaande ligging zijn alle bedrijfsunits uitstekend per auto en met kleine vrachtwagens bereikbaar.

De beschikbare unit (242) heeft een bedrijfsruimte van circa 77 m² op de begane grond (met veel vrije hoogte) en een kantoorruimte/bedrijfsruimte op de eerste verdieping van ca. 38 m². De totale vloeroppervlakte van deze units is circa 115 m². De begane grond is te bereiken middels een gewone voordeur alsmede een elektrische overheaddeur (crawford). Verder is de unit voorzien van een kleine pantry met close in boiler. De toilet (zwevend) is op de begane grond gevestigd.
De begane grond is verder voorzien van een heater met vorstbeveiliging en de bovenverdieping is voorzien van een elektrische radiator.

Locatie
Het bedrijventerrein is zeer goed te bereiken via de A27, afslag Bilthoven N234 (5 km) en via de A28, afslag Den Dolder N238 (2 km). Ook het treinstation van Den Dolder ligt op loopafstand.

Parkeren
Op het terrein zijn in totaal 61 parkeerplaatsen beschikbaar. Elke unit is voorzien van een eigen parkeerplaats.

Het buitenterrein wordt voorzien van klinkerbestrating en extra parkeervakken.

Bestemmingsplan
Het bestemmingsplan Bosch en Duin e.o. is van toepassing.

De op de kaart voor bedrijfsdoeleinden (B-1) aangegeven gronden zijn bestemd voor bedrijven in de categorieën 1 t/m 4 van de lijst van bedrijfsactiviteiten.

Opleveringsniveau
De kantoor/bedrijfsunits worden schoon en ontruimd opgeleverd.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huurprijsaanpassing
Voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum zal de maandelijkse huursom jaarlijks met € 50,- worden verhoogd. Na het 5e huurjaar zal er enkel jaarlijks een huurverhoging plaatsvinden op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex, reeks CPI – Alle Huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huur- en verlengingstermijn
5 + 5 jaar (flexibele huurperiode is bespreekbaar)

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).

Zekerheidstelling
Voor de huurunits geldt dat er een bankgarantie ter grootte van drie maanden bruto betalingsverplichting aan de verhuurder dient te worden gesteld.

Aanvaarding
Per direct. In overleg.

BTW
Indien de huurder niet aan het “90%-criterium” voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd
dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten
De servicekosten bedragen circa euro 50,- per maand exclusief btw.

Bijzonderheden
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder.

Deze informatie is met grote zorgvuldigheid samengesteld. De informatie is bedoeld om u een indicatie te geven van maten, indeling en afwerking van het object. Er kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Servicekosten € 50,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 77 m² Diversen Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Kantoorruimte Afstand tot snelwegafrit op 500 m tot 1000 m Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry
Prijs
€ 900,-
Oppervlakte
77 m²
Functie
Kantoorruimte
Oppervlakte
38 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, verwarming
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.