Terug naar de resultaten
Heidestein 6 7 in Driebergen-Rijsenburg 3971 ND

Heidestein 6 7

3971 ND Driebergen-Rijsenburg
Huurprijs € 70.000,- p.j. Beschikbaar
Bel of mail ons
030 - 6920304

Omschrijving

Op landgoed Klein Heidestein in Driebergen-Rijsenburg hebben wij deze statige kantoorvilla beschikbaar. Het pand ligt op een unieke locatie te midden van de bossen van natuurgebied Heidestein.

Klik hier voor een diavoorstelling van dit object.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 630 m² In units vanaf 630 m² Aantal lagen 4
Lees meer

Omschrijving

Op landgoed Klein Heidestein in Driebergen-Rijsenburg hebben wij deze statige kantoorvilla beschikbaar. Het pand ligt op een unieke locatie te midden van de bossen van natuurgebied Heidestein.

Klik hier voor een diavoorstelling van dit object.

Landgoed Heidestein
Samen met Noordhout vormen Heidestein en Bornia een natuurgebied van 637 hectare. Het is het grootste aaneengesloten natuurgebied van Utrechts Landschap. Het gebied bestaat uit naald- en gemengde bossen met heidevelden, stuifzanden en akkers. Allerlei overblijfselen van de het historische landgoederen, zoals het theehuis, de vijver en resten van perronnetjes, geven het landgoed zijn eigen bijzondere sfeer.

Locatie
Door de ligging aan de Arnhemsebovenweg is de bereikbaarheid met de auto optimaal. De afrit Driebergen-Rijsenburg aan de A12 bevindt zich op korte afstand. Verder is het NS station Driebergen-Zeist op loop-/ fietsafstand gelegen, zodat het pand ook prima met het openbaar vervoer bereikbaar is.

Opleveringsniveau
Het opleveringsniveau kan in onderling overleg tussen huurder en verhuurder nader bepaald worden.

Bestemming
Kantoorfunctie

Vloeroppervlakte
Het hoofdgebouw bestaat uit een ruime entree, meerdere kantoorruimtes, vergaderruimtes, keuken en een zolder waar presentaties aan grotere groepen gegeven kan worden. Het pand is onderkelderd. De kelder is een droge ruimte en uitermate geschikt als archief ruimte/opslag. Het woongedeelte, dat ook prima als extra kantoorruimte gebruikt kan worden, beschikt over een eigen keuken, vergaderruimte, slaapruimte en badkamer.
Betreft in totaal circa 630 m² gebruiksoppervlak met ca. 3.000 m² erf met danshuisje en voldoende parkeerplaatsen gelegen op het eigen terrein.

Het geheel bestaat uit 2 gebouwen en met ieder een eigen opgang. Inpandig is er een doorgang van het ene pand naar het andere pand zodat het één geheel is.

Huurprijs
€ 70.000,00 per jaar, exclusief servicekosten en BTW.

Servicekosten
Nader te bepalen.

Parkeerplaatsen
Voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein rondom de villa.

BTW
Het uitgangspunt is BTW belaste verhuur. Indien huurder de BTW niet kan verrekenen dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
05 jaar, kortere huurperiode bespreekbaar.

Opzegtermijn
12 maanden.

Zekerheidsstelling
Afhankelijk van de financiële gegoedheid van de kandidaat een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van minimaal drie (3) maanden huur, inclusief servicekosten en BTW.

Betaling
Huurpenningen, servicekosten en BTW per maand/kwartaal vooruit.

Aanvaarding
In overleg.

Overige condities
Huurovereenkomst op basis van het meest recente standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

Plattegrondtekeningen
De in deze projectinformatie opgenomen tekeningen zijn slechts van indicatieve aard. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. WVO bedrijfshuisvesting B.V. staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 70.000,- per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 630 m² Diversen In units vanaf 630 m² Aantal lagen 4 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud buiten toel. pand wordt geschilderd aan buitenzijde
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
630 m²
In units vanaf
630 m²
Aantal verdiepingen
4
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.