Terug naar de resultaten
Vingerhoekhof 16 A in IJsselstein 3401 DX

Vingerhoekhof 16 A

3401 DX IJsselstein
Huurprijs € 475,- p.m. Verhuurd
Bel of mail ons
030 - 6920304

Omschrijving

In het historische centrum van IJsselstein ligt dit courante kleine winkelpand. De locatie bevindt zich in een zijstraat van de Kerkstraat richting de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats passeert de consument het object in de richting van de kerkstraat, deze straat vormt samen met de Benschopperstraat en de Utrechtsestraat het hoofdwinkelgebied van IJsselstein. Het gezellige centrum heeft vele...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 34 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het historische centrum van IJsselstein ligt dit courante kleine winkelpand. De locatie bevindt zich in een zijstraat van de Kerkstraat richting de parkeerplaats. Vanaf de parkeerplaats passeert de consument het object in de richting van de kerkstraat, deze straat vormt samen met de Benschopperstraat en de Utrechtsestraat het hoofdwinkelgebied van IJsselstein. Het gezellige centrum heeft vele mooie winkels, restaurants maar ook historische gebouwen en bezienswaardigheden die herinneren aan vervlogen tijden.
Het totale inwonersaantal van de gemeente is ca. 35.000 met een ruimer verzorgingsgebied voor de omliggende plaatsen. Eén en ander maakt IJsselstein tot een aantrekkelijke vestigingslocatie.
Winkels zoals de Kruidvat, Hema, Blokker, Van Toor Fashion, Pearle, en vele speciaal zaken zijn tevens in de directe omgeving gevestigd.

De bereikbaarheid van het winkelgebied is uitstekend zowel per auto als met het openbaar vervoer. En er is voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving.

Vloeroppervlakte
Circa 34 m² winkelruimte.

Aanvaarding
Per 1 december 2018.  

Opleveringsniveau
• Nieuwe houten winkelpui met isolatieglas en openslaande deuren.
• Met toilet, pantry, een plavuizenvloer en een eigen cv-installatie.
• De wanden zijn deels strak gestuukt.

Parkeren
Parkeergelegenheid in de directe omgeving (betaald).

Vraaghuurprijs
€ 5.700,- per jaar (€ 475,00 per maand), te vermeerderen met btw.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle huishoudens (2008=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
In overleg. 

Aanvaarding
In overleg.

Betalingen
Huur en servicekosten en BTW per maand vooruit.

Verrekenbaar voorschot servicekosten
Nader te bepalen, als verrekenbaar voorschot te voldoen op de vergoeding voor bijkomende leveringen en diensten. Kosten aan openbare nutsbedrijven rechtstreeks te voldoen.

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en btw.

Huurcontract
Op basis van het standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM).
 
BTW
Indien huurder niet aan het “90 %” criterium voldoet zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Voorbehoud
Deze informatie wordt u verstrekt onder voorbehoud goedkeuring eigenaar/verhuurder.
 
De vermelde informatie behelst geen aanbod doch globale informatie van algemene aard. De informatie is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. WVO bedrijfshuisvesting B.V. staat niet in voor de juistheid en volledigheid van de informatie. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 475,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 34 m² Verkoopoppervlakte 34 m² Perceeloppervlakte 35 m² Frontbreedte 300 cm Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 0 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Afstand tot N.S. station op minder dan 500 m Afstand tot winkelvoorz. op minder dan 500 m Welstandsklasse B2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
34 m²
Verkoop vloeroppervlakte
34 m²
Frontbreedte
300 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
B2
Detailhandel
Ja
Ter overname
Ja
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.