Een pand kopen of huren?

U wilt graag een pand aankopen of aanhuren. Via diverse websites probeert u het aanbod zo goed mogelijk in de gaten te houden. Echter gedurende uw zoektocht komt u er achter dat het niet makkelijk is om het juiste pand te vinden. Bovendien is het erg tijdrovend. Indien u besluit ons in te schakelen nemen wij dit u uit handen!

Mocht u een geschikt pand hebben gevonden zullen er gaandeweg steeds meer vragen bij u rijzen. Vragen als: Hoe is de omgeving? Is de vraagprijs of huurprijs wel reëel? Hoe is de bouwkundige staat van het pand? De verkopend of verhurend makelaar zal u hierover informeren. Echter, u moet zich wel bedenken dat hoe goede bedoelingen deze makelaar ook lijkt te hebben, hij altijd voor de belangen van zijn klant zal opkomen. Dit is wederom een goede reden voor u om ons in te schakelen.

Wij werken met een zogenoemd '10-stappen plan' zodat het voor u zeer inzichtelijk wordt hoe wij u tot dienst kunnen zijn voor uw organisatie.

1) Inventarisatie van geschikte objecten
2) Selectie van objecten
3) Arrangeren bezichtigingsronde(n)
4) Selectie aan de hand van bezichtigingsronde(n)
5) Aanvraag 'request for proposal'
6) Beoordelen diverse huurvoorstellen/koopvoorstellen
7) Uitonderhandelen voorwaarden en condities huurovereenkomst/koopovereenkomst
8) Begeleiden van de contractopmaak
9) Beoordelen definitieve huurovereenkomst/koopovereenkomst alsmede de ondertekening
10) Oplevering en proces-verbaal van oplevering

Meer informatie? Neem contact op met ons op of klik op het contactformulier. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.