Overzicht transacties

Mariastraat 10 te Utrecht
Namens haar opdrachtgever verkoopt WVO bedrijfshuisvesting B.V. het winkelpand met daarboven kantoorruimte gelegen aan de Mariaplaats 10 te Utrecht. 
Inductorstraat 16 te Veenendaal
Namens haar opdrachtgever heeft WVO bedrijfshuisvesting B.V. succesvol bemiddeld bij de verkoop van de Inductorstraat 16 te Veenendaal aan een particulier belegger. Het betreft een solitair bedrijfspand van ca. 1.305 m2 bestaande uit een kantoor- en bedrijfsruimte.

Fornheselaan 232 te Den Dolder
Namens haar opdrachtgever heeft WVO bedrijfshuisvesting B.V. succesvol bemiddeld bij de verhuur van ca. 77 m2 bedrijfsruimte gelegen op de begane rond en ca. 38 m2 kantoorruimte gelegen aan op de 1ste verdieping. Bij de unit hoort 1 parkeerplaats.
 
Fornheselaan 242 te Den Dolder
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt ca. 77 m2 bedrijfsruimte gelegen op de begane rond en ca. 38 m2 kantoorruimte gelegen aan op de 1ste verdieping. Bij de unit hoort 1 parkeerplaats.
 
Dwarsweg 11A te Zeist
Namens haar opdrachtgever de Zeister Komeet B.V. heeft WVO bedrijfshuisvesting B.V., de bedrijfsruimte gelegen aan de Dwarsweg 11 A te Zeist, succesvol verkocht aan R.K. Woningbouwevereniging Zeist. 
Robijnstraat 58 te Alkmaar
Namens haar opdrachtgever BlijWerkt B.V. heeft WVO bedrijfshuisvesting B.V. succesvol bemiddeld bij de aanhuur van de kantoorruimte van circa 242 m2 b.v.o. gelegen op de eerste verdieping alsmede 6 vaste parkeerplaatsen op eigen parkeerterrein.
Beemdstraat 48 B te Eindhoven
WVO bedrijfshuisvesting B.V.  heeft namens haar opdrachtgever BlijWerkt B.V. succesvol bemiddeld bij de aanhuur van circa 270 m2 v.v.o. kantoorruimte gelegen op de begane grond alsmede 8 eigen parkeerplaatsen op het naast gelegen parkeerterrein.
Zekeringstraat 44 - 50 te Amsterdam
Namens haar opdrachtgever BlijWerkt B.V. heeft WVO bedrijfshuisvesting B.V. succesvol bemiddeld bij de aanhuur van de kantoorruimte van circa 340 m2 v.v.o. gelegen op de begane grond met 8 gereserveerde parkeerplaatsen gelegen voor- en naast het gebouw.
Rhijnspoor 209 te Capelle aan den IJssel
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens haar opdrachtgever BlijWerkt B.V. succesvol bemiddeld bij de aanhuur van de kantoorruimte van circa 325 m² gelegen op de begane grond inclusief 5 parkeerplaatsen op het, bij gehuurde behorende, parkeerterrein.

Utrechtseweg 75 te Zeist 
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt ca. 115 m² kantoorruimte in Zeist aan Ethernovia B.V. Bij het gehuurde behoren 8 parkeerplaatsen. De kantoorruimte is gelegen op de derde verdieping van ‘Huize Schaerweijde’ aan de Utrechtseweg 75.
 
Fornheselaan 262 te Den Dolder
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verkoopt de bedrijfsruimte gelegen aan Fornheselaan 262 te Den Dolder. Het betreft een bedrijfsruimte van ca. 77 m² op de begane grond en een kantoorruimte op de eerste verdieping van ca. 77 m². De totale vloeroppervlakte van deze unit is ca. 154 m². Bij de unit hoort 1 parkeerplaats.
Volledig verhuurd!
Coltbaan 1-19 te Nieuwegein

 WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft succesvol bemiddeld bij de verhuur van de laatste kantoorunits gelegen aan de Coltbaan 1-19 te Nieuwegein. Hierdoor is het pand 100% verhuurd! 
Utrechtseweg 2 te De Bilt
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt kantoorruimte gelegen op de begane grond van circa 700 m² aan Pijn en Mobiliteit. P&M biedt een multidisciplinaire aanpak bij chronische rug- en nekklachten.
Fornheselaan 250 - 252 te Den Dolder
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt succesvol een bedrijfsruimte van circa 160 m² b.v.o. gelegen op de begane grond en een kantoorruimte/showroomruimte gelegen op de eerste verdieping van ca. 155 m² bvo aan Systolé Logistics B.V.
Fornheselaan 254 te Den Dolder
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt aan Loodgieters & Installatiebedrijf ILTA (eenmanszaak) een bedrijfsunit van 77 m2 met kantoorruimte van 38 m2
Emmastraat 13A te Hilversum
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt de vrijstaande kantoorvilla van circa 200 m2 met parkeergelegenheid aan de achterzijde van het pand. 
Ambachtstraat 11-13 te De Bilt
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verkoopt de bedrijfsruimte gelegen aan de Ambachtstsraat 3 te De Bilt. Het pand is een voormalig koel/vries pakhuis van circa 1.170 m² verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. Op de tweede verdieping zijn er twee ‘appartementen’ aanwezig van in totaal circa 173 m².

Gildentrom 27 / 33 te Veenendaal
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt maar liefst circa 2.314 m² kantoorruimte! Het pand ligt direct aan de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) op bedrijventerrein ‘De Faktorij’.  Bij het pand behoren maar liefst 60 parkeerplekken!

Odijkerweg 13 te Driebergen-Rijsenburg 
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt een bedrijfs- en kantoorruimte van 393 m2 met een gedeelte van het buitenterrein. Het pand is gelegen op steenworp afstand van het NS Station Driebergen - Zeist.

Oude Arhemseweg 240 te Zeist
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verkoopt deze ruime, goed onderhouden en vrijstaande praktijkruimte van circa 270 m2.

Sportlaan 2 te Heerde
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verkoopt een perceel grond ter grootte van 7 are en 10 centiare. Het perceel is gelegen aan de rand van het dorp Heerde en ligt op een bedrijventerrein.

Bergweg 151 te Zeist
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verkoopt deze kantoorvilla met ca. 360 m² kantoor- cq bedrijfsruimte met eigen entree en maar liefst 7 parkeerplaatsen!

Basicweg 12 en Basicweg 14 te Amersfoort
Namens haar opdrachtgever heeft WVO bedrijfshuisvesting B.V. een tweetal zelfstandige kantoorgebouwen, gelegen aan de Basicweg 12 (Terra) en Basicweg 14 (Aqua) te Amersfoort, aangekocht. De totale vloeroppervlakte van de Basicweg 12 en Basicweg 14 bedraagt circa 4.540 m² b.v.o.

Maanlander 45 te Amersfoort 
Namens haar opdrachtgever heeft WVO bedrijfshuisvesting B.V. een zelfstandig kantoorgebouw, gelegen aan de Maanlander 45 te Amersfoort, aangekocht.
Het gebouw, van circa 2.045 m2 v.v.o., is in 2000 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen.

Utrechtsweg 75 te Zeist / Koetshuis
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt maar liefst ca. 290 m2 kantoorruimte in Zeist. De kantoorruimte is gelegen in het koetshuis van ‘Huize Schaerweijde’.

Radonweg 2 te Utrecht
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt 2 kantoorkamers van in totaal circa 130 m2 v.v.o. aan Booster Sales B.V.. Bij het object horen 8 variabele parkeerplaatsen.

Diverse panden Veenendaal 
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens een relatie succesvol bemiddeld bij de verkoop van een 3-tal kantoorgebouwen aan de Gildetrom 27-33, Gildetrom 35-45 en Waardgelder 5-15 te Veenendaal. Het zijn zelfstandige kantoorgebouwen van in totaal ca. 5.645 m2 b.v.o.

Huizerweg 24 Bussum
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt collegiaal het winkelpand van circa 142 m² bruto vloeroppervlak. Het pand is gesitueerd in één van de meest succesvolle winkelstrips van de Huizerweg .

Middellandse zee 15 te Woerden
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft voor BlijWerkt bemiddeld bij de aanhuur van maar liefst ca. 666 m2  extra kantoorruimte. De kantoorruimte is gelegen op de 2de verdieping en beschikt tevens over 15 aangewezen parkeerplaatsen op het parkeerterrein.

Utrechtseweg 75 te Zeist
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt maar liefst ca. 300m2 kantoorruimte in Zeist aan Recron. De kantoorruimte is gelegen op de derde etage van ‘Huize Schaerweijde’ aan de Utrechtseweg 75.

Leeghwaterstraat 2 te Arnhem
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verkoopt het pand gelegen aan de Leeghwaterstraat 2 te Arnhem. Het betreft een zelfstandig bedrijfspand van circa 2.475 m2 bestaande uit circa 706 m2 inpandige kantoorruimte en overige ruimte met ondergrond. 

Koningsweg 18D te Soest
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verkoopt, samen met Deelen makelaars, de bedrijfsruimte gelegen aan de Koningsweg 18D te Soest. Het betreft circa 879 m² b.v.o. bedrijfsruimte met kantoor en entresolruimte gelegen op de begane grond en eerste verdieping. Er zijn vijf parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.

Radonweg 6 (unit 3) te Utrecht
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt de Radonweg 6 te Utrecht aan Allied Sports B.V. Het betreft een bedrijfsruimte van circa 325 m2 v.v.o. en een kantoorruimte van ca. 58 m2 v.v.o., beiden gelegen op de begane grond. Bij het object horen 3 parkeerplaatsen. 

Fornheselaan 120A te Den Dolder
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt de Fornheselaan 120A te Den Dolder aan Rhevolec B.V. Het betreft circa 280 m² bedrijfsruimte en kantoorruimte gelegen op de begane grond en op de 1ste verdieping. Bij het gehuurde horen 4 parkeerplaatsen.

Pythagoraslaan 101 te Utrecht 
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft voor Nova Dia B.V.  succesvol bemiddeld bij de aanhuur van in totaal 412 m² v.v.o kantoorruimte op de 15de verdieping van het volledig gerenoveerde kantoorgebouw ‘De Pyth’ gelegen aan de Pythagoraslaan 101 te Utrecht.

Heliumweg 15 te Amersfoort
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens een relatie succesvol bemiddeld bij de verkoop van de bedrijfs-/kantoorruimte met buiten terrein. Het object heeft een totale vloeroppervlakte van ca. 1.150 m². De bedrijfsruimte bedraagt ca. 960 m² en kantoor/kantine en overige ruimte bedraagt ca. 192 m², gelegen op een perceel ter grootte van 1.993 m²

Lunet 5/17 te Veenendaal
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft succesvol aangehuurd de Lunet 5/17 te Veenendaal voor Meussenvanralen B.V.  Het betreft 307 m² (BVO) voornamelijk op de eerste verdieping, bestaande uit kantoorruimten en overige ruimten. Bij het gehuurde horen 10 parkeerplaatsen.
Wattbaan 48-52 te Nieuwegein
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens een relatie succesvol bemiddeld bij de aankoop van het  kantoorgebouw gelegen aan de Wattbaan 48-52 te Nieuwegein. 
Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw ter grootte van circa 3.899 m² kantoorruimte alsmede 72 parkeerplaatsen. 
Coltbaan 1-19 te Nieuwegein
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt kantoorruimte aan de Koninklijke Nederlandse Zwembond (KNZB) en INQDO B.V. De KNZB huurt circa 584 m² en INQDO B.V. huurt 700 m². Hierdoor is het gebouw momenteel volledig verhuurd.
Kosterijland 50 te Bunnik
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verkoopt dit unieke kantoorpand van maar liefst 2.256 m2. Het pand ligt zeer gunstig aan de A12 en heeft meerdere parkeerplaatsen op eigen, afgesloten terrein. 
 
Planetenbaan 104 - 200 te Maarssen
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt succesvol kantoorruimte aan Stichting GezondheidsCentra Maarssenbroek. De kantoorruimte is gelegen op de begane grond en op de eerste verdieping  en  heeft een totale oppervlakte van circa 1.235 m2.
Slotlaan 130 te Zeist 
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt, in samenwerking met ID makelaars, het op A-locatie gelegen winkelpand met een totaal vloeroppervlak van ca. 285 m², inclusief dagverblijf, magazijnruimte en (mogelijkheden in) achtertuin.  Het pand is verhuurd aan Prominent stoelen. 
Wattbaan 48-52 te Nieuwegein
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft namens een relatie succesvol bemiddeld bij de aanhuur van het kantoorgebouw gelegen aan de Wattbaan 48-52 te Nieuwegein. 
Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw ter grootte van circa 3.899 m² kantoorruimte alsmede 72 parkeerplaatsen. 
Coltbaan 1-19 te Nieuwegein
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft succesvol aangekocht: kantoorgebouw “Bastion”. Het betreft een zeer representatief gebouw ter grootte 4.129 m², gelegen aan de Coltbaan 1-19 te Nieuwegein, met goede parkeerfaciliteiten op het bedrijventerrein Plettenburg-De Wiers.
Radonweg 7A te Utrecht
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt de bedrijfsruimte gelegen op de begane grond ter grootte van 279 m2 alsmede 3 parkeerplaatsen. 
 
Odijkerweg 11 te Driebergen-Rijsenburg 
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt aan bouwbedrijf 'aan de Stegge Twello B.V.' bedrijfs- en kantoorruimte van 393 m2 alsmede een gedeelte van het buitenterrein. 
Achterom 7 te Blaricum
WVO bedrijfshuisvesting B.V. verkoopt deze schitterende rietgedekte woon-werkboerderij met rijksmonumentale status te midden in de oude dorpskern van Blaricum. Het pand is ca. 442 m² groot en staat op een perceel 898 m².