Recente transacties

SUCCESVOL VERKOCHT

Inductorstraat 16 te Veenendaal


Namens onze opdrachtgever heeft WVO bedrijfshuisvesting B.V. succesvol bemiddeld bij de verkoop van de Inductorstraat 16 te Veenendaal aan een particulier belegger.

Het betreft een solitair bedrijfspand bestaande uit een kantoor– en bedrijfsruimte. De bedrijfsruimte op de begane grond is ca. 655 m2 groot. De bedrijfsruimte beschikt over een betonnen entresolvloer van ca. 465 m2, welke uitermate geschikt is voor extra opslagruimte
(of kantoorruimte). Verder zijn er kantoren aanwezig op de 1ste verdieping. Deze ruimte is ca. 185 m2.

Locatie
Het pand is gelegen op een zeer goed bereikbare locatie op het bedrijventerrein 'Het Ambacht' welke strategisch is gelegen ten opzichte van de Rondweg-Oost met directe verbindingen naar de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A15 (Rotterdam-Nijmegen).


Wilt u ook een pand kopen of verkopen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

SUCCESVOL VERHUURD!

Professor Bronkhorstlaan 2 te Bilthoven


WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft succesvol bemiddeld bij de verhuur van de Professor Bronkhorstlaan 2 te Bilthoven aan F&F psy B.V. Het gebouw heeft een grootte van 1.900 m2 en ligt vrijwel midden in het bos met 27.000 vierkante meter eigen grond!

F&F psy B.V., een Psychotrauma Expertise Centrum, richt zich exclusief op de behandeling van Posttraumatische Stress-stoornis (PTSS). PTSS ontstaat als gevolg van traumatische gebeurtenissen.
 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek