Recente transacties

WVO bedrijfshuisvesting B.V. verhuurt
GILDETROM 27-33 TE VEENENDAAL (2.400 m2)


Verouderde kantoorpanden, die niet voldoen aan de eisen van deze tijd. Wat kun je ermee? In Veenendaal sloegen drie partijen de handen ineen voor een volledige transformatie van het oude Cegeka pand aan de Gildetrom in Veenendaal. Gerard Heuvelman van B.V. Stichts Beheer van 1952, Robert Jan Hartman van WVO bedrijfshuisvesting B.V. en Kees de Jong van De Bunte Beleggingen vertellen over hun unieke samenwerking.

Klik hier voor het hele artikel

Wilt u uw pand ook huren of verhuren? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

UTRECHTSEWEG 2 te DE BILT

WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft succesvol bemiddeld bij de verhuur van de kantoorruimte van circa 700 m2 gelegen op de begane grond aan de Utrechtseweg 2 te De Bilt aan Pijn & Mobiliteit.


De kantoorruimte is gesitueerd aan de Utrechtseweg aan de rand van Zeist, maar valt onder gemeente De Bilt. Het object ligt nabij de uitvalswegen A27 en A28 en is hierdoor goed bereikbaar. Het pand is tevens goed bereikbaar middels openbaar vervoer. Diverse busverbindingen van en naar Utrecht, Driebergen en Amersfoort. De bushalte (Jordaanlaan/Kroostweg) is op loopafstand circa 5 tot 10 minuten.

Pijn & Mobiliteit biedt een multidisciplinaire aanpak bij chronische rug- en nekklachten. Pijn & Mobiliteit is voor iedereen die langer dan drie maanden last heeft van zijn rug. Voor mensen die op zoek zijn naar de oorzaak van de aanhoudende pijn of die op zoek zijn naar acceptatie. Zij bieden een efficiënt multidisciplinair behandeltraject, met een fysiek en gedragsmatig gerichte aanpak.
 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek