Recente transacties

SUCCESVOL VERHUURD!

Maanlander 45 te Amersfoort


Namens onze opdrachtgever heeft WVO bedrijfshuisvesting B.V. succesvol bemiddeld bij de verhuur van de Maanlander 45 te Amersfoort aan Stanley Security B.V. Het betreft ca. 1.500 m2 kantoorruimte gelegen op de begane grond, 1ste verdieping en 2de verdieping.  Bij het gehuurde horen 30 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Op dit moment is er voor verhuur nog 540 m2 beschikbaar. Deze ruimte ligt op de 3de verdieping. 


Ligging
Het gebouw ligt direct aan de A1 (Amsterdam-Amersfoort) op kantoren- en bedrijventerrein ‘Calveen’. Door de directe nabijheid  van de op- en afritten is de A1 binnen een mum van tijd te bereiken. Net als de A28. Met het openbaar vervoer is het kantorenpark eveneens goed te bereiken.

Op dit bedrijventerrein zijn er meerdere hoogwaardige bedrijven gevestigd zoals ABN-AMRO Hypotheken groep, Sun, Gibo Accountants, Van der Valk Hotel en PON .


Wilt u ook een pand huren of verhuren? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

TRANSACTIE

Huis ter Heideweg 62 in Zeist 


PLAN VASTGOED KOOPT HUIS TER HEIDEWEG 62 IN ZEIST VAN Glaxo Smith Kline

Plan Vastgoed BV uit Zeist heeft het kantoorgebouw aan de Huis ter Heideweg 62 in Zeist gekocht. Het betreft het Nederlandse hoofdkantoor van Glaxo Smith Kline (GSK).

Het betreft een gebouw met een totale verhuurbare oppervlakte van 7.300 m² voorzien van een centrale receptie, een foyer, een grote conferentiezaal met 200 zitplaatsen en een bedrijfsrestaurant. Verder is er met 120 parkeerplaatsen in de ondergrondse parkeergarage, alsmede 300 parkeerplaatsen op het ruime buitenterrein, voldoende parkeergelegenheid.

Het kantoor is op een zichtlocatie gelegen, direct nabij de op- en afritten van de snelweg A28.

Plan Vastgoed stelt het object voor de verhuur beschikbaar door de sterk toegenomen vraag naar grote kantoormetrages in de Utrechtse regio, maar neemt tegelijkertijd andere concepten met al dan niet flexibele deelverhuur in overweging.

GSK werd commercieel ondersteund door JLL. Plan Vastgoed werd juridisch ondersteund door De Advocaten van Van Riet en commercieel door WVO Bedrijfshuisvesting.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek