Recente transacties

Gildetrom 35 - 45 te Veenendaal
 
WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft succesvol bemiddeld bij de verkoop van de Gildentrom 35 - 45 te Veenendaal. Het betreft een zelfstandig kantoorgebouw ter grootte van ca. 1.653 m2 b.v.o. met ondergrond, tuin, erf en verder toebehoren. Het perceel is ca. 3.000 m2 groot en er zijn circa 49 parkeerplaatsen aanwezig op eigen terrein.
 
De ligging is uitstekend te noemen; direct aan de A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) op bedrijventerrein ‘De Faktorij’. De Faktorij ligt ten noordwesten van Veenendaal en is uitstekend bereikbaar met eigen vervoer. Op dit bedrijventerrein zijn er naast een aantal hoogwaardige, fijn-technische bedrijven ook veel zakelijke dienstverleners gevestigd, veelal ICT gerelateerd.
 
Wilt u uw pand ook verkopen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek.

 

Maliebaan 50B te Utrecht

WVO bedrijfshuisvesting B.V. heeft succesvol bemiddeld namens Bolt advocaten bij de aanhuur van de Maliebaan 50B te Utrecht. Het betreft een kantoorruimte  van ca. 280 m2 gelegen op de begane grond met 4 parkeerplekken op het naast gelegen terrein.

De statige Maliebaan dankt haar luxueuze uitstraling aan de typische historische panden en de prachtige bomenrij.
Op wandelafstand van de kantoorvilla, in de Nachtegaalstraat, Burgemeester Reigerstraat en de Biltstraat bevinden zich diverse eetgelegenheden, traiteurs, een supermarkt en een diversiteit aan andere retail.
 
Bolt advocaten is een onafhankelijk Nederlands advocatenkantoor gespecialiseerd in arbeidsrecht, IE & IT, ondernemingsrecht en vastgoedrecht voor ondernemingen in MKB en grootbedrijf.
 
Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Maakt u dan een afspraak voor een vrijblijvend gesprek